BEZORG-GEBIED NuFruit.nl GEMEENTE EDE

Ede, Harskamp, Otterlo, Wekerom, Lunteren, Bennekom, De Klomp, Ederveen en Hoenderloo

Voor meer informatie hierover stel uw vraag via info@nufruit.nl of bel met 06-460 515 96.

In de bovenstaande plaatsen wordt er alleen bezorgd op maandag, woensdag en donderdag. Bestellingen geplaatst voor 21.00 uur worden standaard de eerstvolgende bezorgdag door ons afgeleverd. Uitgezonderd op feestdagen.

Zijn er vragen of opmerkingen omtrent de bestelling en aflevering kan dit aangegeven worden bij 'Overige gegevens -opmerkingen' in het bestelproces.

Leveringen vinden de eerstvolgende bezorgdag standaard plaats tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Uiteraard kunnen levertijden afhankelijk van de drukte wat afwijken.

Wij verzoeken u wanneer mogelijk om op het overeengekomen bezorgmoment en adres aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer dit niet mogelijk is, gelieve dit tijdens het bestelproces bij 'Overige gegevens / opmerkingen' kenbaar te maken en aan te geven waar onze bezorger uw bestelling mag neerzetten. Dit kan eventueel bij buren zijn, op uw werkplek of in de tuin.

Natuurlijk is het mogelijk een afwijkend afleveradres te gebruiken, zolang deze maar binnen het bezorggebied van NuFruit.nl valt.

Vanaf 6 juni 2023 worden er geen verzendingen meer aangeboden voor aflevering buiten onze bezorg-regio vanwege het feit dat zendingen steeds frequenter niet tijdig worden afgeleverd door de drukte bij de pakketdiensten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons versproduct niet meer garanderen. Onze excuses voor dit ongemak. Tot nader order zullen wij onze diensten beperken tot het bezorgen in de gemeente Ede.

Bestellingen vanaf € 25,00 worden gratis bezorgd in de gemeente Ede.

Bezorgkosten onder dit bedrag bedragen € 5,95 per bezorging.

 

 

© 2013 - 2024 NuFruit.nl - Fruit en Groenten bezorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel