BEZORG-GEBIED NuFruit.nl GEMEENTE EDE

Ede, Harskamp, Otterlo, Wekerom, Lunteren, Bennekom, De Klomp, Ederveen en Hoenderloo

Voor alle plaatsen in de directe omgeving van ons bezorg-gebied is bezorging of verzending altijd bespreekbaar. Voor meer informatie hierover stel uw vraag via info@nufruit.nl of bel met 06-460 515 96.

In bovenstaande plaatsen wordt er bezorgd vanaf maandag t/m vrijdag. Bestellingen geplaatst voor 21.00 uur worden standaard de eerstvolgende werkdag door ons bezorgd of gereedgemaakt voor verzending binnen Nederland. Uitgezonderd feestdagen.

Is een ander levermoment wenselijk kan dit aangegeven worden bij 'Overige gegevens -opmerkingen' in het bestelproces.

Leveringen vinden de eerstvolgende werkdag standaard plaats tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Uiteraard kunnen levertijden afhankelijk van de drukte wat afwijken.

Wij verzoeken u wanneer mogelijk om op het overeengekomen bezorgmoment en adres aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer dit niet mogelijk is, gelieve dit tijdens het bestelproces bij 'Overige gegevens / opmerkingen' kenbaar te maken en aan te geven waar onze bezorger uw bestelling mag neerzetten. Dit kan eventueel bij buren zijn, op uw werkplek of in de tuin.

Natuurlijk is het mogelijk een afwijkend afleveradres te gebruiken, zolang deze maar binnen het bezorggebied van NuFruit.nl valt.

Bent u niet woonachtig in één van de bovenstaande plaatsen of de gemeente Ede, versturen wij u bestelling via of PostNL, DHL, DPD of UPS alléén binnen Nederland. Pakketten tot een gewicht van 23 kilogram worden verstuurd door ons voor een tarief van € 7,95 per zending. Kies hiervoor dan uit de volgende opties; 'verzending binnen Nederland' , 'bezorgen op afspraak' of 'afhalen bij een PostNL locatie'. Cadeaukaarten worden verstuurd via de normale postzendingen, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bestellingen vanaf € 25,00 worden gratis bezorgd in de gemeente Ede.

Bezorgkosten onder dit bedrag bedragen € 5,95 per bezorging.

 

 

© 2013 - 2023 NuFruit.nl - Fruit en Groenten bezorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel